Preliminärlottning Lag-DM 2022/2023

Den 19 september startar Lag-DM 2022/2023 med rond 1 i Elitserien. Division 1 spelar rond 1 den 26 september och de övriga divisionerna spelar veckorna efter. Lag-DM avslutas med rond 5 i division 3 och 4 den 22 februari.

Den preliminära lottningen är nu klar. Det kan fortfarande bli ändringar i division 4 och 5, men knappast i övriga divisioner.

Det går fortfarande anmäla sig till division 5. Anmälningstiden går ut den 8 september och den definitiva lottningen kommer att finnas tillgänglig från den 12 september. Turneringsinbjudan kan läsas här.

Tänk på att spelare som ska vara med i Lag-DM måste vara spelarregistrerade senast 7 dagar innan spel och att de ska ske enligt Lag-DM:s tävlingsbestämmelser. Ett vanligt fel är att spelare som är huvudregistrerad för en klubb i ett annat distrikt än Stockholms Schackförbund men som ska spela i ett Stockholmslag inte blir registrerad på rätt sätt. Det hjälper inte att spelare var med förra säsongen. Det är klubbens ansvar att se till att detta blir gjort på rätt sätt. Kontakta om nödvändigt Stockholms Schackförbunds kansli för hjälp, 08-669 36 54.