Företagsmästerskap i schack

SchackEvent AB lanserar i samarbete med Vinge Advokatbyrå och Schackakademien ”Företagsmästerskapet i schack 2024”. Tävlingen arrangeras lördagen den 13 april 2024 på Vinge Advokatbyrå centralt i Stockholms city.

Företagstävlingar i schack är ett nytt område som vi alla vill hjälpa till att utveckla på den svenska marknaden. För att skapa största möjliga intresse genomförs tävlingen i ett snabbschacksformat. Idén med tävlingen är att skapa ett positivt och roligt schackevent som möjliggör starkare band med näringslivet i Sverige.

Tävlingen genomförs i lag om två spelare per företag. Vi ser gärna att både män och kvinnor deltager. Antalet lag kommer på grund av utrymmesskäl att vara begränsat.

Är du nyfiken och vill du veta mer så hör av dig till oss på info@foretagsschack.se.

Mer information om tävlingen kommer efter jul- och nyårshelgen.

Vi ser fram emot att ses vid tävlingen.

God Jul och Gott Nytt år önskar

Stockholms SF, Stockholms SS, SK Rockaden och Wasa SK

Kort info om regler för att deltaga och spelupplägg. Lag med två spelare från samma företag/koncern uppställda i ratingordning. Spelare måste vara tillsvidareanställd i företaget vid tävlingsdatumet. Konsulter, revisorer och annan anlitad personal tävlar för det företag där de har sin anställning. Snabbschack 15 min + 3 sek inkrement per spelare och parti. Ett vitt och ett svart parti per lag per rond.