Lär din Delicatoboll spela Schack!

KAN DU LÄRA DIN DELICATOBOLL ATT SPELA SCHACK? – JAVISST, IMORGON KL 18 i Stockholms Schacksalonger!

Lär din Delicatoboll spela schack.

På torsdag den 28 februari mellan kl 18-20 anordnas utbildning för alla som vill lära sina Delicatobollar att spela schack. Evenemanget är gratis. Arrangör: Delicato Bakverk AB.

Pressrelease från Delicato:

I höstas dök en trend av märkliga event upp på Facebook med kurstillfällen som: ”Lär din katt att bygga socialism”, ”Lär din hamster att rulla cigaretter” och ”Lär din räv att koka grönsakssoppa”. Roligt med innovativa kurser tänkte man på Delicato och skapade eventet ”Lär din Delicatoboll spela schack”. Snabbt spred sig nyheten som nåddes av närmare 300 000 personer och genererade frågor om kurser för fler bakverk.

Stockholms Schackförbund tillsammans med Delicato gör nu verklighet av detta och håller en kurs för dig och din Delicatoboll imorgon den 28 februari!

–Vi är överväldigade över responsen vi fått på eventet, så roligt att så många vill ha en Delicatoboll som motståndare i schack. Eftersom en Delicatobollen inte är vidare verbal eller särskilt responsiv har vi fokuserat mycket på att ta fram extra pedagogiska utlärningsmetoder, tf marknadschef på Delicato.

–Schack är en sport för alla! Varför inte en Delicatoboll? Vi ser självklart mycket fram emot att hålla det här eventet och ser fram emot en spännande utbildningskväll tillsammans med Delicato, säger Benny Kellner, på Stockholms schackförbund.