Trojanska hästen

Trojanska Hästens sommarläger

Onsdag 10 juni till fredag 12 juni arrangerar Trojanska Hästen sitt årliga sommarläger. Nytt för i år är att vi håller till i Vallatorpsskolans idrottshall. Ni är välkomna att lämna av era barn mellan 8.15 – 8.30 varje morgon. Vi avslutar dagarna kl. 15.00 och barnen ska hämtas innan 15.30. Har man förhinder på grund av skola i början av lägerdagarna kan man vara med en eller två dagar med reducerat pris.
Onsdagen vigs åt schackträning och schacklekar kombinerat med andra aktiviteter som boll- och racketspel, bågskytte, frisbee, klättervägg och en massa olika uteaktiviteter. På torsdagen kommer en gästföreläsare av mycket hög kaliber. Sista dagen är en stor tävlingsdag! Det blir utmaningar och matcher med olika tidskontroller, samt en avslutande finaltävling för alla. I slutet av dagen har vi en prisutdelning med eftertraktade guldhattar för extraordinära insatser. På prisutdelningen tilldelas alla diplom och medalj för genomfört sommarläger!

Lunchen äter vi i Vallatorpsskolan alla dagar. Mat serveras tillsammans med en salladsbuffé. På förmiddagen serveras frukt och på eftermiddagen frukt, mackor och dryck.

Intresserad? Skicka anmälan till info@trojanskahasten.se med deltagarens namn och födelsedatum, eventuella allergier samt kontaktuppgifter till målsman. Avgiften 1 100 kronor sätts in på bankgiro 695-1297 (Trojanska Hästen). Glöm inte att uppge namn vid inbetalning!
Övriga frågor skickas till info@trojanskahasten.se

Datum

jun 10 2020
Expired!

Tid

08:00 - 15:30

Kostnad

1 100 SEK

Platser

Vallatorpsskolan
Klövervallsvägen 81, Täby

Arrangör

Trojanska Hästen
E-post
info@trojanskahasten.se
QR Code

Leave a Reply

Synpunkter? Något som inte funkar?

Maila: Informationsutskottet

Eller: skriv här (Klicka på “Logga in anonymt” eller skapa ett eget konto.)