Den nya sajten

Den nya sajten är nu live... Grundfunktionaliteten är där. Mer kommer. Lagom till lanseringsdagen pajade evenemangspresentationen av okänd anledning - vi fixar den snarast.
Den nya sajten är nu live… Grundfunktionaliteten är där. Mer kommer. Lagom till lanseringsdagen pajade evenemangspresentationen av okänd anledning – vi fixar den snarast.

Kopplat till evenemang kommer vi att kunna erbjuda onsite-betalningar i samband med att du anmäler dig. I Corona-tider går våra tilltänkta partners inte för full styrka, så att sätta upp nödvändiga konton går långsammare än vi hoppats på. Under sommaren kommer vi att kunna komma igång – det är ju “som tur är” inte så att IRL evenemangen strömmar in för tillfället.

En annan funktionalitet som inte går att testa såhär i Corona-tider är live-rapporteringen. Tanken är att vi ska länka in meddelanden när det finns live-partier att se. Förhoppningsvis får vi igång också det under sommaren/tidig höst. Nyheterna från den gamla sajten har migrerats och kommer att anpassas till det nya formatet efterhand – medan det sker ser du en blandning på nyhetsidan.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta den nya sajten och att du hittar det du söker. All feedback är välkommen – länken “Feedback” längst ner på denna sida ger dig de olika sätten att skicka feedback. Men när vi ändå skriver om det; du kan maila oss direkt på martin.skjoldebrand@stockholmsschack.se eller skriva in din kommentar direkt på webben (Du kan klicka på “Logga in anonymt” eller skapa ett konto om du vill bevaka just ditt ärende).

Web-developer, ITSM-specialist, former decent chess player. Federation goth & General nerd.

Leave a Reply

Synpunkter? Något som inte funkar?

Maila: Informationsutskottet

Eller: skriv här (Klicka på “Logga in anonymt” eller skapa ett eget konto.)